Telefoonnummer

06 52 18 94 84

Email

mindy-janssen@hotmail.com

Beschikbaarheid

op afspraak

Mijn naam is Mindy Noten/Janssen, Ik ben geboren op 22 Jui 1986. Ik ben getrouwd en ik ben een trotse moeder van twee zonen.

Mijn opleiding tot massagetherapeut heb ik gevolgd aan de wellness academie in Belgie.

Mijn liefde voor het vak massage is al op een jonge leeftijd begonnen. Op jonge leeftijd masseerde ik al familie en vrienden. Ik heb zoveel plezier in dit vak omdat ik het echt het gevoel heb dat ik mensen kan helpen. Het doet me ook erg goed als ik te horen krijg dat mensen zich beter voelen na een massage.

 

Naast het diploma Massagetherapeut Beschik ik ook over het diploma HBO medische basiskennis cpion. Ook beschik ik over verschillende certificaten:

 

·         Anatomie, Pathalogie, & Fysiologie

·         Aromatherapie

·         Hotstone massage

·         Anamnese

·         Orthomanipulatie therapie

·         Stoel massage

·         Triggerpoint massage

·         Bindweefsel massage

·         6D Taping

·         Manuele Lymfedrainage

 

Elke vorm van massage heeft zijn eigen werking op het lichaam. Daarom vind ik het belangrijk om nieuwe technieken te leren. Ik blijf eraan werken om mezelf te verbeteren. Ik gebruik daarom nooit alleen een techniek als ik mensen behandel. We zijn nooit te oud om te leren en te ontdekken. Ook de wetenschap blijft nieuwe dingen ontdekken, als het gaat over het menselijk lichaam.

Er is voor mij bijna niks fascinerender dan het menselijk lichaam.

Het vermogen om zichzelf aan te passen, Het vermogen om zichzelf te genezen, Het vermogen om zichzelf te beschermen. Ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan. Laten we ook de menselijke geest niet vergeten en de perfecte samenwerking tussen de twee. Deze twee belangrijke factoren zorgen dat wij kunnen functioneren. Ze zijn zo goed op elkaar ingestemd dat je het meteen kunt merken als er iets scheelt aan de een van de twee. Bijvoorbeeld als jij niet lekker in jou vel zit dan laat het lichaam jou dit weten, In de vorm van lichamelijke klachten. Ik ben daarom ook van mening dat de mens nooit in staat zou zijn om een machine te maken die zo compleet is als het lichaam van de mens en ook dat van andere diersoorten.

 

Er gaat niks boven moeder natuur. Mother nature rocks ;).